Parametrisk CAD-visualisering för produktkonfigurering

Få din kund att förstå med hjälp av visualisering

Visualisering hjälper köpare och säljare att förstå konfigureringen och ökar deras förtroende. Komplexa och parametriska konfigurationer är lättare att förstå med visualisering som överensstämmer med varje val. När kunden förstår mer ökar antalet kompletta offertförfrågningar.

Snabb visualisering även för komplexa och parametriska produkter

Visualisering ska alltid vara snabb och responsiv. Det är så vi byggt DynaMaker. Vi har utvecklat CAD-tekniken för att köras i webbläsaren. Visualiseringen körs alltid i webbläsaren och kan integreras med hemsidor och handelsplattformar för att på ett sömlöst sätt visualisera produktkonfigurering.


Visualisering i 3D och 2D

Parametrisk visualisering för kundanpassning

Visualiseringen är byggd på CAD-teknik och möjliggör precis och skalar konfigurering. DynaMaker erbjuder steglös måttsättning ner till millimetern. Fasta storlekar behövs inte längre!

Visualisering i 2D och 3D

Visualisera produkten i 2D eller 3D, eller byt mellan lägena beroende på var i konfigureringsprocessen användaren är. Detta gör det enkelt för kunden att fokusera och förstå varje steg i processen.


Visuell konfigurering

Utforska produkterna

Med visualisering i 3D och 2D kan användaren utforska produkten från alla vinklar. Zooma, panorera eller rotera för att se mer. Genom att se och förstå ökar förtroendet och därmed konverteringarna.

Markeringar och val

Titta och interagera med produkten genom visuell konfigurering. Det är möjligt att placera objekt i konfigureringen eller att ändra dimensioner direkt med muspekaren.


Från visualisering till CAD-filer

Visualiseringen i DynaMaker bygger på CAD-teknik. När konfigureringen är färdig är det möjligt att skapa PDF-ritningar eller CAD-filer såsom STEP eller BIM. De här filerna kan exportas automatiskt och skickas som bilaga till offert eller till kundkorgen, vilket sparar mycket tid i säljprocessen.