Visualisera, konfigurera, automatisera

Vad du än vill konfigurera med DynaMaker så finns det kraftfulla funktioner som bidrar till att snabba upp processerna kring offerterna. Din kund kan själv konfigurera produkten helt visuellt. Systemet genererar automatiskt säljdokumentation och CAD, exempelvis offertritningar och filer såsom STEP, BIM och DXF. 

Är du nyfiken på vad för slags produkter som kan skapas i DynaMaker? Kolla på våra exempel och mallar nedan och få en känsla för användarupplevelsen. Eller be om en live-demo så visar vi dig! 


CAD + FORMLER = SANT

Upptäck kraften i formler

I vår onlineeditor använder vi JavaScript/Typescript för att fånga formler och regler som skapar helt parametriska modeller. Detta gör produkten konfigurerbar.

De här funktionerna ger dig massor av flexibilitet och leder till att din kund får en bra användarupplevelse. Parametriska modeller och guidad konfigurering innebär att det blir minimalt med fel när en offert ska skapas. 

Antingen kan du själv börja utveckla i DynaMaker och bygga appar, eller så kan du anlita en erfaren expert.

En fullt integrerad plattform redo för e-tjänster

Vi skapade DynaMaker för webben. Systemet fungerar med många digitala säljlösningar; från kundportaler till CPQ-system och fullt integrerade e-handelslösningar. Dessutom fungerar DynaMaker med andra system för att få till en fullständig automation i hela kedjan från point of sale till produktion. DynaMaker är helt enkelt skapat för att vara en smidig lösning som kompletterar dina andra system.

Läs mer om vilka integrationer vi har.