Priser

DynaMaker tillhandahålls som software as a service (Saas) med en månadskostnad och det finns tre prenumerationsplaner: small, medium och large. Vilken månadsplan som passar beror på hur många applikationer som du vill publicera. Du kan ha så många utvecklare som du vill i ditt team utan extra kostnad. 

Prenumerationsplaner

Small

150 € / månad

Medium

450 € / månad

Large

900 € / månad

Publicerade applikationer
Publika/inloggade användare
Offertexporter (CAD-ritningar mm)
Geometrisk export (STEP, IFC, DXF)
REST API med webhooks
1510
ObegränsatObegränsatObegränsat
JaJaJa
JaJaJa
JaJaJa

Om betalning

  • Vi använder oss av leverantören Stripe för betalningar. När du klickar på en av knapparna ovan kommer du till vår betalningsportal där du kan betala med företagskort.
  • Om du kontaktar oss kan vi ordna med allt från traditionell pdf-faktura till banköverföring.
  • Priserna ovan är exklusive moms.
  • Är du intresserad av en custom solution? Vi kan erbjuda enterpriselösningar, kontakta oss så kollar vi på en lösning som passar dig.

Är du intresserad av att prova DynaMaker?

  • Att sätta igång och utveckla är kostnadsfritt. Du börjar betala när din app ska släppas* för kommersiell användning. Läs mer om att börja utveckla i DynaMaker (engelska).
  • Det finns också möjlighet att bidra till vår öppna community genom att släppa dina projekt/appar under DynaMaker Open Project License 1.0. Då behöver du inte lägga till deploy slots** i din prenumerationsplan. 
  •  Saknar du eller ditt företag kunskaper i programmering? Det går också att sätta igång genom att kontakta oss så kan vi koppla ihop dig med konsulter som jobbar i DynaMaker.

Vill du diskutera vilken plan som passar dig bäst? Eller vill du ha hjälp av DynaMakers konsulter med att starta ett projekt? Kontakta oss så diskuterar vi vidare!

*Att “släppa en app” innebär att din app blir publik på webben och kan börja användas av dina kunder. På engelska kallas detta “to deploy an app”.