Mallar för CAD-konfigurator

Med en ökad efterfrågan för kundanpassade produkter är det lönsamt att erbjuda en web-baserad och lättanvänd konfigurator för dina produkter. Offerter som skapas omedelbart, mindre arbetsbörda för sälj och ingenjörer och högkvalitativ input till tillverkning är bara några få av fördelarna som finns. Läs om våra mallar för CAD-konfiguratorer online och hur de kan hjälpa dig att komma igång!

Varför börja med en mall?

Vilket sätt är bäst för att komma igång med din konfigurator? Genom att börja från en mall! En bra mall innehåller all grundläggande struktur och kod som behövs för att köra en enkel konfigurator online. Istället för att börja från scratch så kan du börja från en kopia av en mall och anpassa den utifrån dina behov. Genom att arbeta på det här sättet sparar du mycket tid. Dessutom lär dig massor genom att jobba från grundläggande kod som har utvecklats av experter.

Mall för växthus

Nedan kan du se vår mall för kundanpassat växthus. Även om det är en förhållandevis enkel konfigurator så är den en bra utgångspunkt för lådformade produkter av olika storlek och utseende. Stugor, carports, skjul, lador och garage är alla exempel på produkter där den här mallen kan användas.

Från växthus till skjul

I exemplet nedan har vi ändrat materialet från glaspaneler till galvaniserat stål, minskat lutningen på taket och minskat maxbredden på panelerna. Med tre snabba ändringar har fått en perfekt utgångspunkt för vår skjul-konfigurator.

Mallen för växthus innan vi gjort ändringar.
Galvaniserat stål, längre vinkel för taket och reducerad max-bredd för paneler.

Välj bland många mallar

Det finns många olika startmallar tillgängliga i DynaMaker, och vi har listat några på den här sidan. Kontakta oss om du hittar någon mall du vill använda eller vill ha hjälp med att hitta en mall som passar. Vi ser till att du kommer igång på nolltid!