Konfigurera felfria ordrar varje gång

Att sälja konfigurerade produkter kan vara svårt och det är vanligt att det finns fel i varje order. Ibland har inte din kund tillräckligt mycket kunskap om produkten vilket leder till att det blir fel. Ibland har inte produktionens begränsningar tagits i beaktning och då behöver du fixa till ordern innan den går till produktion. Det finns många regler och begränsningar du behöver ha koll på. Hur kan en person hålla allt det i huvudet medan det kommer massa ordrar? Konfigurera felfria ordrar med DynaMaker! 

Hur funkar det?

Med DynaMaker behöver du inte oroa dig över allt det här. Du kan få in designregler, formler och begränsningar i konfiguratorn så kunden inte kan göra fel i produkten eller göra en produkt som inte kan produceras. Även med många regler så kan DynaMaker visualisera produkten ögonblickligen tack vare vår egna CAD-kärna som vi utvecklat för webben. Detta gör användarupplevelsen snabb och enkel: applikationen laggar inte och på så vis undviker du att din kund blir frustrerad och lämnar köpprocessen. Detta innebär att alla ordrar konfigureras felfritt. 

Kunskapsöverföring i organisationen

Att få in alla regler och formler i konfiguratorn är bra för din organisation: risken för att tappa värdefull kunskap och know-how minskar när den formaliseras. Det innebär också att det blir lättare att skala försäljningen av kundanpassade produkter eftersom varje order inte kommer behöva handpåläggning. 

  • Konfigurera felfria ordrar genom guidad visuell konfigurering
  • Fånga regler, begränsningar och formler i konfiguratorn
  • Skapa skalbara formelbaserade modeller av dina produkter
  • Rita, klicka med musen eller använd textfält i konfigureringsprocessen