Eliminera repetitiva uppgifter

Kundanpassade produkter innebär att varje ritning och offert är helt unik. Det tar massa tid, och under högsäsongen brukar många företag ha svårt att hinna med. Att göra ritningar, att se till att allt är korrekt och att få all dokumentation klar tar mycket tid. Och det är en tråkig repetitiv uppgift. Hinner du med när företaget växer? Låt DynaMaker eliminera repetitiva uppgifter så du kan spara tid. 

Konfigurering och dokumentation automatiseras

Med DynaMaker som innehåller dina regler och formler så blir repetitiva uppgifter såsom att göra ritningar eller kontrollera underlag inte längre nödvändiga. Kunden utför arbetet själv tack vare guidad visuell konfigurering. Bestäm vilka format du vill ha och DynaMaker exporterar alltihop för varje offert eller order. Du bestämmer vilka filer som skickas till kunden och vilka filer som skickas vidare in i ditt ERP och vidare till produktion. 

Frigör tid för kreativitet och för fullständig automation ner till maskin

Du kan på ett drastiskt sätt få bort repetitiva uppgifter som dina anställda tycker är tråkiga. Nu får de tid till att utföra mer intressanta och komplexa uppgifter. Låt ingenjörerna skapa era kommande produkter istället för att gå igenom kundordrar hela dagarna. Dessutom stödjer DynaMaker automation ända ner till en automatiserad maskinpark, så det finns massor av tid att spara. 

  • Låt din kund konfigurera sina produkter
  • DynaMaker genererar ritningar direkt
  • Minska behovet av manuell granskning av offertritningar
  • Exportera filer såsom STEP, BOM, BIM DXF, IFC och kaplistor helt automatiskt